Green Building Materials

Het Kiezen Van de Juiste Vloertegels Voor Uw Huis

Vloertegels zijn in gebruik door de mens sinds de Romeinen en oude Europese culturen. Het is een populaire afwerkmethode voor vloeren omdat het stilstaand water kan verdragen, het duurzaam is voor veel verkeer en de schoonheid ervan erg lang kan duren. Er zijn veel keuzes voor vloertegels deventer die zullen werken als vloer- en wandafwerking voor elke kamer in huis.

 

Het kiezen van de juiste vloertegels voor uw huis

Het gemak van tegelvloeren

Tegels zijn ideaal voor huishoudens bestaande uit kinderen, huisdieren en kostwinners met vuile klussen. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en kunnen bestand zijn tegen herhaalde blootstelling aan tamelijk agressieve reinigingschemicaliën. Kinderen kunnen scheuren en rennen zonder bang te hoeven zijn dat ze de vloeren beschadigen. Huisdieren ademen tapijten en krassen op houten vloeren tijdens het rennen en springen in het huis en beschadigen ze. Ze kunnen hetzelfde doen op tegelvloeren en laten geen spoor van hun aanwezigheid achter. Cement- en bouwvakkers kunnen het huis binnenlopen zonder hun echtgenoten te verontrusten met een betegelde vloer. Het is eenvoudig om droog cement, grind, enz. Van een tegelvloer te reinigen.

Soorten tegels

Keramische tegels zijn de meest voorkomende soorten tegels, maar er zijn veel materialen gebruikt om oven- en luchtgedroogde tegels te maken. Wanneer keramische tegels worden gebruikt voor gebruik binnenshuis, zijn ze geglazuurd. Tegelbeglazing is een heldere reflecterende glasafdeklaag die tegels beschermt tegen krassen, vlekken of vervaging, vorstschade en brandschade. Geglazuurd zijn voor gebruik binnenshuis in residentiële en commerciële gebouwen. Door beglazing is de tegel slipbestendig en gemakkelijk schoon te maken. Niet-geglazuurde tegels zijn voor buitengebruik zoals dakbedekking. Tegels kunnen ook worden gemaakt van steen, glas, metaal, composietmaterialen, kurk en beton. Steentegels zijn ofwel marmer, onyx, leisteen of graniet.

Het maken van keramische tegels

Tegelfabrikanten beginnen met een aantal basisingrediënten gemengd volgens hun eigen specifieke recepten. Het maken van tegels vereist klei, water, zand, veldspaat en kwarts. De volgende stap is om al deze ingrediënten te mengen om de ‘body slip’ te maken. Ongeveer 30% van de ‘body slip’ is water. Vervolgens vindt het drogen van de ‘lichaamslip’ in een droger plaats waarbij 24% van het vocht verdampt. Het proces om dit te doen is ‘stofdicht’. Vervolgens wordt het met stof geperste materiaal gegoten en onderworpen aan elektrische of hydraulische persen die tot 100.000 pond per vierkante inch op de tegel uitoefenen. De treksterkte van de tegel wordt verkregen door deze druk. Dit is ook waar de tegel tevoorschijn komt als een gevormde vorm of bisque. Ze voegen kleur toe door pigmenten te mengen en vervolgens toe te passen. De kleur kan levendig zijn, maar in deze fase ziet deze er bleek en plat uit. Ten slotte vindt het beglazen van de tegel plaats om de afwerking te voltooien. Nu is het klaar voor installatie op een muur of een vloer.

Veel culturen en samenlevingen gebruiken al eeuwenlang tegels, omdat ze zo duurzaam, mooi en duurzaam zijn. Kies ze zorgvuldig, afhankelijk van uw smaak en hun uiteindelijke gebruik. Doe dit zodat je blij zult zijn met deze eigenschap van je verblijf, want ze zullen heel lang deel uitmaken van je leven.